Ontmoet John Boyne in Nijmegen

Meulenhoff Story

Ontmoet John Boyne in Nijmegen
18 March 2019

De Ierse bestsellerauteur John Boyne verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van De jongen in de gestreepte pyjama­ en veel mensen zullen ook de bioscoopfilm kennen. Hij schreef daarnaast meer dan vijftien boeken, waaronder De grote stilteenWat het hart verwoest. Deze week maken uitgeverij Meulenhoff-Boekerij en boekhandel Dekker v.d. Vegt bekend dat zijn nieuwste roman Een ladder naar de hemel op maandagavond 8 april exclusief in Nijmegen gelanceerd gaat worden. Lezers kunnen de schrijver ontmoeten en boeken laten signeren.

Boynes nieuwe roman speelt in de wereld van de literatuur en belooft weer een onweerstaanbare pageturner te zijn. ‘Een heerlijk, duister verhaal over ambitie, verleiding en literaire diefstal. Meeslepend en angstaanjagend, krachtig en verontrustend. Maurice Swift is een onvergetelijke protagonist; gevaarlijk maar onweerstaanbaar tegelijk’, aldus The Observer.

Het boek verschijnt officieel op 9 april in Nederland, maar zal op maandagavond 8 april voor het allereerst te koop zijn bij Dekker v.d. Vegt. Meld je nu aan!

 

Exclusieve lezing en meet & greet John Boyne:

Datum: Maandag 8 april
Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Deuren open om 19:30 uur.
Locatie: Boekhandel Dekker v.d. Vegt, Marikenstraat 29, Nijmegen

Moderatie: Anja Adriaans
Toegang: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is verplicht via info@dekkervdvegt.nl o.v.v. John Boyne (bevestiging meenemen). Vermeld het aantal personen en uw volledige naam en telefoonnummer. Aanmelden kan eventueel ook via de klantenservice in de boekhandel.

Andere stories van Meulenhoff

5 days 13 hours

Voorbij, voorbij is de debuutroman van gerenommeerd journa

1 month 1 week

Zaterdag 13 juli besprak Jeroen Vullings tijdens de uitzending van zijn vaste boekenrubriek op Radio 1 het nieuwe boek

5 months 6 days

De Ierse bestsellerauteur John Boyne verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van De jongen in de gestreepte pyjama­ en veel men

5 months 1 week

Eva Kelder en Annemarie de Gee verzorgen van 19 t/m 31 maart 2019 een aantal optredens rondom hun nieuwste boek,

6 months 2 weeks

Welkom op onze nieuwe website! 

Facebook & Twitter

1 week 1 day
Meulenhoff

‘14 juli is een geweldig boek!

1 week 1 day
Meulenhoff

'Een ingenieus boek' - Tzum over 'Kaf' van Joep Stapel!