Ontmoet John Boyne in Nijmegen

Meulenhoff Story

Ontmoet John Boyne in Nijmegen
18 March 2019

De Ierse bestsellerauteur John Boyne verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van De jongen in de gestreepte pyjama­ en veel mensen zullen ook de bioscoopfilm kennen. Hij schreef daarnaast meer dan vijftien boeken, waaronder De grote stilteenWat het hart verwoest. Deze week maken uitgeverij Meulenhoff-Boekerij en boekhandel Dekker v.d. Vegt bekend dat zijn nieuwste roman Een ladder naar de hemel op maandagavond 8 april exclusief in Nijmegen gelanceerd gaat worden. Lezers kunnen de schrijver ontmoeten en boeken laten signeren.

Boynes nieuwe roman speelt in de wereld van de literatuur en belooft weer een onweerstaanbare pageturner te zijn. ‘Een heerlijk, duister verhaal over ambitie, verleiding en literaire diefstal. Meeslepend en angstaanjagend, krachtig en verontrustend. Maurice Swift is een onvergetelijke protagonist; gevaarlijk maar onweerstaanbaar tegelijk’, aldus The Observer.

Het boek verschijnt officieel op 9 april in Nederland, maar zal op maandagavond 8 april voor het allereerst te koop zijn bij Dekker v.d. Vegt. Meld je nu aan!

 

Exclusieve lezing en meet & greet John Boyne:

Datum: Maandag 8 april
Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Deuren open om 19:30 uur.
Locatie: Boekhandel Dekker v.d. Vegt, Marikenstraat 29, Nijmegen

Moderatie: Anja Adriaans
Toegang: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is verplicht via info@dekkervdvegt.nl o.v.v. John Boyne (bevestiging meenemen). Vermeld het aantal personen en uw volledige naam en telefoonnummer. Aanmelden kan eventueel ook via de klantenservice in de boekhandel.

Andere stories van Meulenhoff

2 months 3 days

Het nieuwe boek van Abraham Verghese is onlangs verschenen en het Belgische weekblad HUMO heeft niets dan lof voor

3 months 1 week

In Hemel op aarde neemt Rob Kemps je mee naar Parijs, naar het 20e arrondissement.

5 months 2 weeks

Door de ogen van de Koning
In gesprek met Koning Willem-Alexander over tien jaar Koningschap

5 months 3 weeks

Dichter en spoken word artist Zaïre Krieger heeft een contract getekend bij uitgeverij Meulenhoff voor een tweetalige bundel, getiteld

7 months 4 weeks

Tot ons grote verdriet is gerenommeerd journalist en presentatrice Clairy Polak op 67-jarige leeftijd overleden.