Carry Waalderbos

Carry Waalderbos

Carry Waalderbos (1972) studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en schreef eerder twee romans, Koning van de leugen en Zorro aan zee. Ze was betrokken bij diverse tv-programma’s en is eindredacteur van de reisseries Toms Engeland, Ierland en Schotland. Sinds 2010 werkt Carry met heel veel plezier bij het NTR-programma Verborgen verleden, eerst als redacteur en inmiddels al vier seizoenen als eindredacteur. Samen met haar man is ze eigenaar van restaurant Meneer de Wit Heeft Honger in Amsterdam.

Deel deze pagina:

newsletter Facebook Twitter

Laatste uitgave

Carry Waalderbos
Merijn de Leur-van Duyn

Lees de bijzondere verhalen uit het populaire tv-programma én leer hoe je zelf aan de slag kunt gaan met je eigen familiegeschiedenis. Met tips & tricks van de bekende archivarissen uit de serie.

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.Wie waren hun voorouders en wat deden ze? Om daarachter te komen, moeten de hoofdpersonen op reis. Soms heel ver terug in het verleden, soms heel dichtbij.In dit boek zijn de indrukwekkendste verhalen opgetekend van Jochem Myjer, Carice van Houten, Alex Klaasen, Lilianne Ploumen, Simone Weimans, Jeroen Krabbé, Floortje Dessing, Edson da Graça, Hanneke Groenteman, Fidan Ekiz,...Lees meer