Zoek uitgavenOmslagfoto

De talenten van Charly

Samuel Benchetrit

Charly, een zachtaardige jongen van tien uit Mali, woont in een beruchte buitenwijk van Parijs. Zijn leven bestaat uit dagdromen, voetballen met vrienden en een heimelijke liefde voor het meisje Mélanie. Maar het allerbelangrijkst voor hem is zijn moeder. Tot zij op een dag als illegale vreemdeling door de politie wordt opgepakt. Charly durft niet meer naar huis en begint door de stad te zwerven. Hij zoekt zijn broer op, en een verre oom, en een paar vage vrienden. Is er iemand die hem kan helpen? Komt zijn moeder ooit weer terug? Alle zekerheden in Charly’s leven zijn plotseling weggevallen, en hij zal sneller volwassen moeten worden dan hij ooit had kunnen vermoeden.

De talenten van Charly is een onvergetelijk verhaal over een opgroeiende jongen die zich staande moet zien te houden in een harde wereld, en die ondanks alles zijn onschuld niet verliest.

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 9,99
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: e-book met social drm
  Publicatiedatum: 14-07-2011
  ISBN: 9789460926778
 • Over deze auteur

  Samuel Benchetrit ( 1973 ) is schrijver en cineast. Naast romans en een autobiografie schrijft hij ook theaterstukken. Hij woont in Zuid-Frankrijk.

  Meer over deze auteur…
 • Meulenhoff is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij